Om ByggeSmart

Hvorfor ByggeSmart?

Gratis og uforpligtende

Byggesmart.dk er en gratis og uforpligtende mulighed for at få håndværkertilbud på de bygge og anlægsopgaver du skal have udført.

Modtag flere tilbud

Vi sørger for, at 2-3 håndværkere byder på din opgave. I sidste ende vælger du selv, hvem der skal udføre opgaven og du kan løbende følge buddene på ”din side”.

Spar tid og slip for besværet

I stedet for, af DU skal bruge tid på at finde fagfolk, kontakte dem og finde ud af, om de er i stand til og interesserede i at løse din opgave, gør Byggesmart.dk arbejdet for dig.

Der konkurreres om din opgave

Vi sikrer dig den bedste pris, fordi vi formidler opgaverne til udvalgt håndværkere. Håndværkerne kender ikke hinanden. De ved, at de er i konkurrence om opgaven, og vil derfor bestræbe sig ekstra på at give et konkurrencedygtigt tilbud!

Personlig behandling

Vi ønsker at sikre dig det bedste match af håndværkere, og kontakter dig derfor hvis vi har brug for flere oplysninger. Hvis ikke modtager du en mail med ”Godkendt opgave”. Vi rådgiver gerne omkring valg af håndværkeren ud fra mest fordelagtigt bud.

Bedømmelse af fagfolk

Før du beslutter hvem der skal udfører din opgave kan du se hvad tidligere brugere har at sige om håndværkerne via af vores brugerbedømmelse og når du bruger Byggesmart.dk, er du sikret at håndværkerne er medlem af en garantiordning.

 

Vores vision

Internet og mobilteknologi har skabt nye muligheder for effektivisering af komplekse indkøb. Det forudsætter en individuel beskrivelse af brugerens ønske, og indhentning af flere tilbud fra udvalgte uafhængige håndværkere, for at sikre den billigste pris for den rette kvalitet.

Vi effektiviserer denne proces, ved at gøre det let for kunden at beskrive sine ønsker. Beskrivelse af ønsker sker ud fra tjek-skemaer, samt personlig rådgivning fra eksperter. Vi matcher ønskerne med håndværkerens kompetence, kvalitet og kapacitet. Samarbejdet med os, sikrer håndværkerens løbende tilførsel af relevante opgavemuligheder – normalt til lavere omkostninger end ved traditionel markedsføring.

Byggesmart.dk stræber på denne baggrund efter, at blive den naturlige samarbejdspartner for både private og håndværkere, hvad enten det drejer sig om nybyggeri, vedligeholdelse eller renovering.